Søk
Arrangement
Cooking Sections When [Salmon Salmon [Salmon]]   Online  Kunstnersamtale


Cooking Sections - When [Salmon Salmon [Salmon]]
Tirsdag 12. oktober
18:00

Man tenker ofte på laks som «lakserosa». I dag ville derimot oppdrettslaksen vært grå om man ikke tilsatte syntetiske fargepigmenter i foret for å gi kjøttet dets ønskede laksefarge. Dette foredraget av Cooking Sections er en del av deres pågående prosjekt CLIMAVORE som undersøker forholdet mellom vår diett og klimakrisen og som forsøker å rette våre antagelser om matproduksjon og konsum.
Cooking Sections ble etablert i London i 2013 av Daniel Fernández Pascual og Alon Schwabe og ble nominert til The Turner Prize 2021.

Cooking Sections - Salmon: A Red Herring er en del av utstillingen «The Ocean» på Bergen Kunsthall.

Utstillingen kan besøkes fra 28. august — 31. oktober 2021.
Les mer om utstillingen her:
https://www.kunsthall.no/?AID=3294&ID=26&K=1&AAR=2021...

Til toppen