Søk
Arrangement
Utmark presenterer Famlende Forsøk   Landmark  Konsert


Famlende Forsøk kommer endelig for å spille på Landmark! Bandet spiller sjelden live, men gjør nå et av få unntak. Deres forrige konsert i Bergen var på midten av 80-tallet! Vi lover en konsert utenom det vanlige med unik undergrunnsmusikk fra Arendal utover Halloween-natta!

Billetter: 150,- / 75,-
Gratis for medlemmer i Bergen Kunsthall, Borealis Listening Club, KMD & BAS studenter
Dørene åpner: 20:30
Konsertstart: 21:00

Famlende Forsøk ble dannet i 1981, med opphav i et miljø sentrert omkring kassettlabelen SHiT Tapes i Arendal. Den originale besetningen med Lumpy Davy og ChrispH består fremdeles i dag, og det særegne tekstuniverset skrives og fremføres av poeten Brt.

Med sitt utspring fra Arendal, har musikken deres utviklet seg til en unik elektronikasjanger. Musikken inkluderer elementer fra det sene 70-tallets støy og cut-up-eksperimenter, kombinert med psychedelia, rock, frijazz og minimalistisk ambient. Dette er musikk for spesielt interesserte, men innad i miljøet har de legendestatus.

Bandet er for tiden aktuell med sitt nye album “En skive med kalde Joikakaker”, utgitt på Hærverk Industrier.

Utmark
Utmark er Bergen Kunsthalls konsertserie, og denne opptredenen blir nummer 101 i serien. Konserten holdes på Landmark, Bergen Kunsthall. Utmarks profil favner et vidt sjangerspenn, men har likevel en gjenkjennelig og tydelig profil med fokus på alternative uttrykk og eksperimentell, utfordrende og nyskapende musikk. Som navnet Utmark peker på, handler det om å undersøke ”upløyd mark”, eller musikalske uttrykk i utkanten av det etablerte.

Til toppen