Søk
Arrangement
AVLYST / CANCELLED Tysk-Norsk Lesereise 2021   Landmark  Kunstnersamtale


AVLYST: Tysk-Norsk Lesereise som skulle ha funnet sted på Bergen Kunsthall torsdag 9. desember 17:30 - 20:15 med Ursula Poznanski, Line Nagell Ylvisåker, Margunn Vikingstad, Matthias Jügler, Helene Imislund, Judith Schalansky, Marit Eikemo og Elisabeth Beanca Halvorsen er avlyst på grunn av den nåværende smittesituasjonen

Tysk-norsk litteraturfestival er tilbake i et mindre format i desember 2021. Denne gangen har vi invitert aktuelle og kritikerroste tyske forfattere til å møte norske forfattere på en lesereise som går fra Tyskland til både Oslo og Bergen.

Les mer på Tysk-Norsk Lesereise 2021 sin nettside

Gratis inngang!

Språk: tysk og norsk. Samtalen blir simultanoversatt live.

Tirsdag 7. desember går det første forfattermøtet av stabelen i Universitetsaulaen i Oslo, onsdag 8. desember inviterer vi til en utsøkt samtalerekke på Litteraturhuset i Oslo og torsdag 9. desember møtes forfatterne i Bergen Kunsthall.

De tyskspråklige forfatterne som reiser til Oslo og Bergen, er: Matthias Jügler, Abbas Khider (kun Oslo), Ursula Poznanski og Judith Schalansky. På Litteraturhuset i Oslo 8/12 møter de forfatterne Simon Stranger, Dag O. Hessen, Helene Imislund og Arne Svingen. Og Erik Fosnes Hansen, som holder åpningstalen. I Bergen Kunsthall 9/12 møter de Line Nagell Ylvisåker, Marit Eikemo og Helene Imislund. Samtaleledere er Agnes Moxnes, Margunn Vikingstad, Elisabeth Beanca Halvorsen og Merete Franz.

Program på Bergen Kunsthall torsdag 9. desember:

17:30 - 18:15: Ursula Poznanski og Line Nagell Ylvisåker i samtale med Margunn Vikingstad
Les mer her

18:30 - 19:15 Matthias Jügler i samtale med Helene Imislund
Les mer her

19:30 - 20:15 Judith Schalansky og Marit Eikemo i samtale med Elisabeth Beanca Halvorsen
Les mer her

Til toppen