Søk
Utstillinger
Mylder 2011 Barnas egen samtidskunstutstilling! Åpning lørdag 7. mai kl 12:00


Bergen Kunsthall har invitert kunstneren Linda Rogn til å lage et prosjekt sammen med alle barneskoler som kom på besøk til oss i løpet av Kunsthøgskolens avgangsutstilling. Gjennom en to timers tur i Kunsthallen og via oppgaver og lek har barna jobbet med hvordan samtidskunst blir laget.

Utstillingen Mylder er en utstilling hvor barna kan invitere familien med seg. Her vil alle kunne oppleve hvordan prosjektene barna lager blir seende ut når disse er montert sammen med andre klassers prosjekter, og montert i et profesjonelt utstillingssted. Utstillingen vil være den 7. og 8. mai. Det blir selvsagt åpning med champagnebrus og saltstenger!

Klasser som har vært med på prosjektet er Eventyrskogen (1. klasse), Holen skole (3. og 4. klasse), St. Paul (4. klasse), Slettebakken skole (1. og 3. klasse), Olsvik skole (4. klasse), Kronstad skole (2. og 4. klasse), Damsgård skole (5. klasse) og Hellen skole (4. klasse).

Linda Rogn er utdannet kunstner fra Kunsthøgskolen i Bergen, og har vært med på flere kunstneriske prosjekter der barn står i sentrum. Blant annet var hun kurator og undervisningsansvarlig for barneutstillingen til festspillene 2010. Samme år arbeidet Rogn med workshop på Ny Krohnborg skole, Bergen, verden oppned, Camera Obscura. I 2009 hadde hun Video Workshop i Finnmark, Kokelv oppvekstsenter for 9.-5. trinn.

Til toppen