Søk
Om
HusetBergen Kunsthall Bergen Kunsthall er et senter for samtidskunst som presenterer utstillinger og arrangementer av internasjonale kunstnere. Landmark er vår serie med live-arrangementer som inkluderer konserter og klubbkvelder i helgene. I tillegg har vi et bredt formidlingstilbud og en rekke debatter som er åpne for alle. Institusjonen ble etablert som Bergens kunstforening i 1838 og har siden 1935 holdt til i arkitekt Ole Landmarks funksjonalistiske bygning, med utstillingsrom, kafé og bokbutikk.

Bergen Kunsthall støttes av Kulturdepartementet, Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune.

Åpningstider utstillinger
Tir - søn 11:00 - 17:00
Tors 11:00 - 20:00

Stengt 1. mai

Billetter
Voksne 50,-
Studenter, honnør 25,-
Medlemmer, barn,
KODE-billett Gratis

Tilkomst
Bergen Kunsthall har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har kjønnsnøytrale toalettfasiliteter tilrettelagt for rullestolbrukere.

For ytterligere spørsmål om tilkomst eller annen tilpasset assistanse, vennligst send en e-post til
Landmark Kafé

Vi serverer kaffe fra fremragende Supreme Roastworks og en stadig skiftende lunsjmeny som bruker det beste vi får tak i fra lokale produsenter. Vi brenner for å servere god naturvin og øl med karaktér.

«For en kvalitet på maten! Og for en pris. Det finnes neppe en bedre kombinasjon i hele Bergen når det gjelder kvalitet og pris.»
– Tom Marthinsen i Bergensavisen, 29. 3. 2019

Åpningstider
Kafé: man - søn 11:00 - 17:00. Kjøkkenet stenger 16:00

Bordbestilling:
Bestill bord online her!

Kontakt:
(+47) 458 89 046 /
Bokbutikk Bergen Kunsthalls bokbutikk har et bredt utvalg av bøker fra internasjonale forlag, tidsskrifter og edisjoner laget spesielt for Bergen Kunsthall. For deg som er opptatt av trykte medier, kunst- og kunstnerbøker, bokdesign, lyrikk, spennende kunstverk, eller bare er litt nysgjerrig.

Kontakt:


Ekstrakostnader:
Bergen Kunsthall tar gjerne imot bestillinger fra hele verden. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det ved bestilling også påløper porto i henhold til vekt, samt et faktura- og administrasjonsgebyr på 50,- Ved utenlandsforsendelser er det kjøper selv som må dekke ekstra kostnader i form av toll, skatter og avgifter
Samarbeidspartnere Bergen Kunsthall is a part of Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

Re-Imagine Europe is initiated by Sonic Acts (NL) and coordinated by Paradiso (NL) in collaboration with Elevate Festival (AT), Lighthouse (UK), Ina GRM (FR), Kontejner (HR), Landmark / Bergen Kunsthall (NO), A4 (SK), Disruption Network Lab (DE) and Ràdio Web MACBA (ES).

Fritt Ord
Den Kulturelle Skolesekken
Familien Brynildsens Legat
Grand Hotel Terminus
Hotel Augustin

Til toppen