Søk
Arrangement
BRAK - musikk møter scenekunst   Landmark  Klubb


Brak inviterer i samarbeid med Proscen, til bransjetreff! Onsdag 24.februar møtes musikk-og scenekunstmiljøet på Landmark!
FRA LÅT TIL MANUS
-en samtale med Vidar Magnussen om hvordan en 80- talls hit dannet grunnlaget for utviklingen av et manus.

Neste gang er det kanskje din låt som blir teater?

Kveldens bransjetreff har som mål å knytte sterkere bånd mellom scenekunst og musikkmiljøet lokalt.

I tillegg til å få nye ideer til hvordan din musikk kan brukes eller hvordan din forestilling kan bruke musikk, spiller Ivar Bjørnson fra Enslaved sine favorittlåter for oss.

--

Om Vidar Magnussen:
Vidar Magnussen er skuespiller med utdanning fra England, men har også lang erfaring som manusforfatter. Denne vinteren har han hatt manusansvaret for Jungelboken på DNS. Vi får høre om idéutviklingen, prosessen og samarbeidsformen i dette arbeidet.


I fjor arrangerte Brak en rekke bransjetreff hvor det ble skapt møteplasser for musikkmiljøet og de andre kulturmiljøene i Bergen. Bransjetreffene ble svært godt mottatt fra alle kulturmiljøene, og vi har derfor valgt å fortsette med disse fellestreffene slik at de forskjellige kulturaktørene kan møtes og forhåpentligvis knytte tettere bånd.

Onsdag 24de blir det første fellestreffet i 2010, og musikk møter scenekunstmiljøet gjennom samarbeid med Proscen

Driver du med musikk eller scenekunst eller ingen av delene men liker god musikk og godt selskap så har du planer denne kvelden!

Mer informasjon

Gratis inngang!

Til toppen