Søk
Arrangement
Electrofied   Landmark  Klubb


2år har gått siden Electrofied hadde sitt første arrangement på Landmark. Med det skal vi feire med en fest uten like!
Gjør dere klar for en forfriskende og varm aften som byrjer med byens ferskeste dj duo, Makrellen & Shevo. Ei har dei frekke kvinnene spilt ute før, men med denne kveld, så skal vi gjøre noe med det.

...Videre fortsetter Aich & Fernando med en aldri så liten idyll av en konsert. Aich som er med å drive torsdagsjamen på Vågen Fetevare og Fernando som rapper vel så bra som han synger (og nynner?), og ofte med andre kjente og mindre kjente band i byn. Med seg har de et lite sprudlende band som backer opp.

Espen Horne er mannen bak Hobby Hughes Experience og Jazzbox tar med seg sin gode musikk og stemning fra Hotel Terminus og overfører den til det gode publikum denne fine lørdagen vi har i vente.

Black Rhino er fantastisk sammensetning av Syms Bjørn Helge Nerdal og Vidar Ingvaldsen, og energisk på vokal, Daniel Thornhill. De lover nytt material og en heidundrande konsert.

Fra det annerkjente plateselskapet Soul Jazz Reckords kommer
plateselskapets eget soundsystem, Soul Jazz Soundsystem. De tar med seg nytt og gammelt av utgivelser og vil med det lage en fest vi sent kommer til å glemme! Ryktene sier at sist de var i Bergen for snart 10 år siden, så ble det så ekstremt vill festing at...


Kveldenes program:
21:00 - Makrellen & Shevo spellar plater
22:00 - Aich & Fernando (LIVE)
22:30 - Espen Horne spiller plater videre til..
23:00 - Black Rhino (LIVE)
23:30 - Espen fortsetter å gi oss god musikk
00:30 - Soul Jazz Soundsystem sitt dj/mc crew lager fest kvelden ut.


Ikke kom seint no då.
Vi vil ikke ha nokke kødd med tidene.

Mvh&suss,
ELECTROFIED

Til toppen