Søk
Arrangement
BRAK   Landmark  Klubb


Det siste bransjetreff i Braks regi i 2010 blir avholdt 25. november på Landmark fra kl. 20.00 - 22.00. Kvelden avsluttes med en ganske så spektakulær konsert med Ugress, som vil markere hans 10-årsjubileum som artist.
Managertreff
"Alle" vil ha en manager og "alle" vil være det. De fleste spør kompisen sin, han ene som ikke kan spille men som man likevel vil ha med på turne. Slikt er for gitartekninkere, ikke for de som skal forvalte bandet fremtid, spillejobber, penger og ikke minst omdømme. Å være manger er mer enn å være han som begynner å drikke sist, er sjåfør eller sende mail til alle norges spilleliste med link til bandets myspaceside.

Så hvor finner man en manager? Når bør man ha en manager? Hva innebærer jobben til en manager?

Disse spørsmålene skal vi prøve å besvare, når vi inviterer til managertreff den 25. november.

I panelet sitter:
Gisle Martens Meyer, aka Ugress, som har både hatt suksess, vunnet spellemannspris og gitt ut plater på egenhånd. Han har vært gjennom noen managere, og vil dele sin erfaring om det denne kvelden.

Ruben Nesse fra Brilliance Management. Ruben og hans Brilliance Management er et relativt nystartet management, og de jobber med band som Tôg, Benea Reach og Social Suicide. Ruben er i tillegg sin egen manager i Simon Says No! hvor han spiller.

Sist men ikke minst får vi besøk av Eivind Brydøy fra Vox Artist. Eivind er en av landets mest profilerte managere, og jobber med bl.a. Kaizers Orchestra, Noora Noor, Ronnie LeTekrø, Bel Canto, Sissy Wish m.m.

Ordstyrer for debatten er Brit Aksnes.

Vi tror at alle Bergens artister og byens bransje ellers vil få et godt innblikk i managerverdenen denne kvelden, så her er det bare å møte opp, få inspirasjon og nye tanker rundt sin virksomhet!

Gisle Martens Meyer vil også stille som DJ denne kvelden.

Om ikke det var nok, så avsluttes kvelden med en ganske så spektakulær konsert med Ugress, som vil markere hans 10-årsjubileum som artist.

Til toppen