Søk
Arrangement
Thelma & Clyde   Landmark  Klubb


Konsert med Thelma & Clyde på Landmark 10.februar
Billetter 100,-

Thelma & Clyde er resultatet av en kvinne og en mann som møter hverandre på like fot, og beholder sine respektive særpreg. Det er en elektropopduo, supplert av et par groovy medløpere og en av de beste lydmenn man kan oppdrive. Det hele staselig akkompagnert av levende bilder. Garantert en salig opplevelse.

Etter en svett tur til Tyskland, for å spille for tysk bransje og presse, er turen kommet til Bergen! 10. februar opptrer Thelma & Clyde på Landmark, Bergen Kunsthall. Andresingelen fra albumet, "Lockstitch", har begynt å få tung rotasjon på tysk radio og flere tyske anmeldere begynner nå å oppdage det de kaller: " Norges svar på Robyn, bare bedre! "

Thelma & Clyde slapp 8. november sitt debutalbum "White Line" på det Kristiansandsbaserte musikkselskapet Karmakosmetix Music. De har mottatt strålende kritikker i kremen av norsk musikkpresse. Ikke så rart, kanskje. Hanne Kolstø er utpekt til å være en av Kristiansands mest lovende artister, og platen er mikset av de magiske fingrene til Erik Honoré og Jan Bang. Hør bare hva anmelderne har å si:

Musikknyheter.no:
..."Det er kunst. Det er høykulturelt. Det er faen meg fremtiden skildret nå." 10/ 10

Groove.no:
"Debutplata White Line varsler om et band som har funnet en briljant balanse mellom det lekne og det strenge, det dystre og det optimistiske, det svevende og det rytmiske. "

Litt om Thelma & Clyde:
Thelma & Clyde er en elektronisk popduo. Hanne Kolstø og Trygve Tambs-Lyche sampler fritt fra trip-hop og rock, men setter det sammen til å låte... annerledes. De har begge brutt ut av rammene. Det er to mennesker fra vidt forskjellige verdener som møtes, de eksploderer et sted midt imellom.
Med utganspunkt i en trommeslagers musikalske skisser, skaper Thelma & Clyde en helt egen stemning. Musikken baner vei i nye retninger. Kolstøes underjordiske stemme og Tambs-Lyches smarte sammensetning av beats gir deg en følelse du ikke vil gi slipp på.

Thelma & Clyde er kjent for sine eksentriske liveshows der kostymer, dans og video er visuelle virkemidler. Artisten er en av få som reiser rundt med privat VJ. Lydbildet er en blanding av mørke, svevende popsekvenser og sterkt dansbare rytmer.

Til toppen