Søk
Arrangement
Bergen Filmklubb   Landmark  Klubb


YOUTUBE THROWDOWN!
Arrangementet koster 50,- og er åpent for alle

Twitter, Facebook, YouTube. Vi kaller det sosiale medier, javel, men i blant kan det allikevel føles litt ensomt å sitte foran dataskjermen tredje kvelden på rad og stirre på babyer som ler av [x]. Stol på Bergen filmklubb, vi vet dette.

Så, for fjerde gang på rad rekker vi ut en hånd i form av YouTube Throwdown. Det som etter hvert må anses som en Bergen filmklubb-tradisjon ble unnfanget i et desperat ønske om å fremstå som relevante i en hverdag hvor ingen lenger ser film på kino og hvor den oppvoksende generasjons foretrukne visningsformat er streamet 480×360p. Men så viste det seg jaggu vårs å være ganske så framifrå – for ikke å si populært. Konseptet er som følger:

Et knippe deltakere – ideelt sett åtte – konkurrerer om å vise de beste youtubeklippene* foran et entusiastisk og meddelsomt publikum. Konkurranseformatet er cup, og i hver runde får deltakerne i oppgave å presentere et gitt antall videoer, hvorav én del er fritt valgt og resten er knyttet opp i mot et sett tilfeldig utvalgte kategorier av typen ‘talkshow’, ‘n*gga please!’, ‘musikkvideo’, ‘ævv’a!!’, ‘rart gammalt og norsk’ og ‘crazy foran webkameraet’.

Vinneren mottar heder, ære og vår allerede sagnomsuste vandrepokal. Dessuten vil både deltakere og publikum få sjansen til å vinne småpremier.

Lyst til å være med? Send en mail til

Til toppen