Søk
Arrangement
Bilde fra 'What got you here, won´t get you there' installasjon og performance, Hamburger Bahnhof, Berlin (2011)
Bilde fra 'What got you here, won´t get you there' installasjon og performance, Hamburger Bahnhof, Berlin (2011)
I Love Your Work - Landmark 10 år   Landmark  Klubb


ILYW presenterer Egill Sæbjörnsson & Marcia Moraes med spesiell gjest: DJ Sissyfus. RECREATING THE WORLD AT THE SPEECHDESK
En kveld med blikket rettet både frem, opp, rundt og bakover. ILYW byr på performativ forelesning hvor kunstnerens forhold til verden, tid og rom undersøkes.

Mangfasetterte DJ Sissyfus har tatt utfordringen og komponert en lyd-collage med utgangspunkt i kunstnerenes tidligere verker, en remiks spesielt for denne kvelden.

ILYW startet i 2006 og er et mobilt visnings- og produksjonskonsept, med fokus på å initiere og presentere nye performative verker i tett dialog med inviterte kunstnere. Kurator er Karolin Tampere / www.iloveyourwork.org

Samarbeidet mellom Marcia Moraes og Egill Sæbjörnsson startet i 2006 og sammen har de presentert performanceprosjekter, installasjoner og forestillinger, ofte i samarbeid med andre kunstnere, musikere og skuespillere. Flere av deres verker er vist i tilknytning til Sæbjörnsson sine karakteristiske installasjoner hvor dagligdagse objekter får et eget overraskende liv. Her kan man finne steiner, vegger, kopper eller ping-pong baller samtale rundt samtidige, såvel som kulturhistoriske temaer. Disse poetiske og til tider komiske parallelle universene har blitt vist ved Hamburger Bahnhof (Berlin), Temporäre Kunsthalle Berlin, Frankfurter Kunstverein, Sequences (Reykjavik), Museum of Contemporary Art Roskilde og The Watermill Center, New York.

DJ Sissyfus er også kjent som artisten Centre of the Universe, det avhenger mer om hva som bys på, livekonsert, platesnurring eller kanskje både og? Uansett en skikkelig trivelig, lavtflyvende popstjerne fra Oslo. ILYW har den æren å få besøk av denne lange mannen. Med i sine lommer og kofferter har han en nylig komponert lyd-collage basert på materiale fra Sæbjørnsson og Moraes tidligere performancer og installasjoner.

Til toppen