Søk
Arrangement
Full Pop   Landmark  Klubb


Norsk Tiger, Kompetanseformidlingen og Dj Malin, Silje og Ida.
Full Pop får besøk fra Oslo av Kompetanseformidlingen. De vil fortelle om sitt arbeid, mens du får servert en matbit. Etterpå vil fabelaktige Norsk Tiger spiller. Etter konserten vil DJ Malin Kaos, Silje Larsen Borgan og Ida Lyxzen spille natta vekk.

Om Kompetanseformidlingen:
Arbeidet går ut på å ta konkrete og konstruktive grep for å korrigere ujevnheter som bygger på stereotype forestillinger om kjønn, bakgrunn og fysiske forutsetninger. Vår metode er etterlysninger og tips gjennom sosiale nettverk. Vi arbeider for en rettferdig representasjon av bidragsytere i et likestilt samfunn, der målet er å bidra til en samfunnsendring – så virksomheten kan legges ned i år 2020 (fordi den ikke lenger trengs). En tjeneste som gjør det mulig for organisasjoner, selskaper og instanser å finne alternativer til bidragsytere som befinner seg utenfor normen. For eksempel kunstnere, tekstforfattere, regissører, komikere og DJs - eller intervjuobjekter, deltakere til debatter og paneler. Det er et tilbud som foregår via sosiale medier, og som har som mål å endre sosiale strukturer fra kjernen og bidra til et mer demokratisk, rettferdig og likestilt samfunn - hvor mennesker ikke er definert av sitt kjønn, sin etnisitet, bosted, alder eller annet - som ofte har en tendens til å feilaktig definere hvem vi er og hvilke deler av samfunnet vi tar del i.

Om Norsk Tiger:
Norsk Tiger omtaler seg som «sjangerlause, sanselause og sjanselause». Som liveband kombinerer Norsk Tiger beats med gitar, bass, trommer og synth; spilleglede i kombinasjon med et mektig bakteppe. Energiske etterlater de publikum med kjærlige kloremerker.

Om DJs: Vent deg både hip hop, R&B, dancehall, indiepop, elektronika og bassete dansemusikk. Malin Kulseth, Ida Lyxzén og Silje Larsen Borgan DJ'er alle her og der i hovedstaden via ymse konsepter, men har kun samspilt én gang tidligere - noe som gikk over all forventning. Det blir et bredt og inkluderende utvalg av musikk vi synes funker bra på høyt volum, og som gjør det fristende å sosialisere til lang på natt.

Til toppen