Søk
Arrangement
Back to Beat   Landmark  Klubb


David Peter & The Wild Sect / The Wednesday Knights
Billetter: 100kr.
Konsertstart 23.00

Back to Beat fyller 4år med konsertkvelder med fest på Landmark med band og DJs. To band og Back to Beat DJs (Jon og Trond + gjester) til stengetid.

David Peter and The Wilde Sect (DK)
Som noen kanskje husker, så gjestet David Peter and The Wilde Sect fjorårets Back to Beat Weekender på Jacobs påsken i fjor. Og hvilken konsert dem leverte. Siden den gang har spilt på en rekke festivaler rundt omkring i europa og gitt en singel på engelske Dirty Water Records. The Wilde Sect spiller “pigtrådmusikk”, som danskene kalte ungdomsmusikken på 60tallet. Vi kaller det snørrvalps r&b i et heseblesende tempo. Uansett navn og sjanger, dette blir knallfett og superdansbart! Perfekt for en lørdagskveld på Landmark

The Wednesday Knights
Nytt garasjerock band fra Bergen med medlemer fra blant annet Tarmer, Empty Bottles Broken Hearts og Rocket no.9, samt Takvam på vokal. Bandet ble dannet i løpet av et par timer en sen kveld. Felles for dem alle er fasinasjon for (blant annet) 80talls garagerock, Downliners Sect, drikking, Back From The Grave samlerene, og Them.

Back to Beat støttes av Boogaloo i Skostredet og Dada hårstudio.

Til toppen