Søk
Arrangement
Sessions #7   Landmark  Klubb


Bjørnar Habbestad (fløyte) fra Lemur og Per Zanussi (bass) fra Zanussi 5 i samarbeid med Stephan Meidell (gitar/bass) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer) fra The Sweetest Thrill.
Billetter: 50,-

Stephan og Øyvind har invitert med seg Bjørnar Habbestad og Per Zanussi, som bør være kjente navn for mange, uansett hvilke kretser man vanker.
Habbestad er improvisatør i Lemur, støymaker i Rehab, kammermusiker i Polygon – og bent frem en knakendes bra musiker vi ser frem til å samarbeide med.

Zanussi har markert seg som en fremragende komponist og musiker av rang i sitt eget band Zanussi 5, og andre konstellasjoner som Trondheim Jazzorkester og Honeyleap. Bassisten har oppholdt seg hyppigere i Bergen de seneste årene, og vi synes det er en god trend.

Tidligere har det vært beinhøyt volum og konstant rockefot på konsertene – denne gangen ser vi for oss noe ganske annet!

For de som ikke vet det ennå:
Sessions er eit konsept der Stephan og Øyvind inviterer musikarar og kunstnarar til ein open jam/improvisasjon med publikum. Gjestene er gjerne frå ulike kunstneriske miljø, der ein ynskjer å tydleggjere for kvarandre og publikum at det skjer utruleg mykje spennande i denne byen. Kvar session vil vere med ulike gjester, men med duoen The Sweetest Thrill som fast grunnstamme. I nokon tilfeller har konstellasjonen øvd på førehand, medan i andre tilfeller vil fyrste møte vere på scena.

Konsertstart: Kl. 21.00 PRRRRRESIS!

Sessions er støtta av Norsk Jazzforum, Norsk Kulturråd og Bergen Kommune

Til toppen