Søk
Arrangement
PlayDate   Landmark  Klubb


The Megaphonic Thrift m/Sten Ove Toft + Streifenjunko
Billetter: 100,-

PLAYDATE avslutter høstsesongen med en ønskekonsert av de sjeldne! En kveld som skal legemliggjøre konsertseriens mantra gjennom to år: Improvisasjon er ikke sjangerbestemt – god musikk er god musikk! Fredag 2.desember skal makeløs, industriell improvisasjon etterfølges av majestetisk støyrock som får glass, gebiss og mellomgulv til å dirre taktfast.

The Megaphonic Thrift med Sten Ove Toft gjorde bestillingsverket ”Neues Problem” under Ekko 2009, og er tilbake for en etterlengtet oppfølger. TMT har bemerket seg de senere årene nasjonalt og internasjonalt med en helstøpt kombinasjon av fengende låter og støymakeri det slår gnister av. Sten Ove Toft er en av Norges fremste støymusikere, og høyner desibelmåleren et par ekstra knepp i dette samarbeidet.

Streifenjunko får trompet og saksofon til å høres ut som et industrielt kaos satt i system. Ved hjelp av utvidede teknikker nærmest telepatisk samspill, gjør de ting med instrumentene du ikke forbinder med tradisjonell korpsmusikk. Eivind Lønning og Espen Reinertsen er to av Norges mest spennende improvisatører for tiden, og vi gleder oss over å kunne presentere dem for et nytt publikum.

Til toppen