Søk
Arrangement
Ira Ira: Youth Pictures of Florence Henderson + Look Mexico (US)   Landmark  Klubb


To kanonband til prisen av en på Landmark denne kvelden!
Billetter: 120,-

Et resymé:
Torsdag 28. januar 2010: Anders og Morten spiller plater for hverandre i en leilighet på Tøyen (de spiller også stigespill, men det er en ganske annen historie). En av dem setter på en av 2000-tallets aller fineste plater, This is Animal Music, og de gråter begge en skvett inni seg over at sånne band aldri kommer til Oslo.

Torsdag 17. mars 2011:
Anders og Morten ser Look Mexico spille på et skittent gulv innerst i en punkebule i Austin, Texas. De er om mulig enda bedre enn ventet. Anders og Morten bestemmer seg for at sånne band skal begynne å komme til Norge.

Søndag 13. november 2011: Look Mexico spiller sammen med bandet til Anders og Morten. I Bergen.

Look Mexico er et emo-pop-band som ble startet i Florida i 2004. De har allerede rukket å gi ut et par ubeskrivelig fine plater, og kommer nå i høst med en EP på (selveste) Adeline records, plateselskapet til han fra Green Day. Dette er første gang de turnerer i Europa, og vi (ypofh) er mildt sagt fornøyde med å kunne presentere dem for dere. Vi gleder oss nøyaktig like mye til å se og høre Look Mexico som til å spille selv. Og vi liker å spille (for å si det sånn).

Vel møtt.

Til toppen