Søk
Arrangement
Åpningsfest   Landmark  Klubb


Utmark presenterer Mouse On Mars /
Djs for kvelden: Stocken & Svanen og Njål
Etter 8 måneder med renovering åpner Bergen Kunsthall og Landmark igjen dørene, og innviterer til storslått åpningsfest. Vi åpner også to ustillinger : Rosa Barbas - Time As Perspective og Willem de Rooij - Farafra. Utover kvelden blir det konsert med selveste Mouse on Mars - og gjennom hele kvelden vil både Stocken & Svanen og Njål stå for feststemt musikk ut i de små timer.

Utmark er Bergen Kunsthalls egen konsertserie, og markerer et ønske om å integrere musikkfeltet sterkere i institusjonens øvrige virksomhet. Utmark skal presentere konserter innen ulike sjangrer fra rock til klassisk samtidsmusikk. Stikkord kan like gjerne være elektronisk som akustisk, etablert som alternativt, internasjonalt som lokalt, men alltid med et dedikert fokus på den mest interessante og relevante nye musikken.

Mouse on Mars er et unikt eksempel på et elekro band som har tålt tidens tann. I snart to tiar har Andi Toma og Jan St. Werner utfordrer sjangeren, og kan sies å være blandt de bandene som stadig fører elektonikaen til nye høyder. De har også samarbeidet med Mark. E. Smith fra The Fall.


Til toppen