Søk
Arrangement
FIN Presenterer   Landmark  Klubb


FIN presenterer:
Thea & Tati
DJ Dionne

høytlesning av Tomas Espedal
Dans med Sulekha Ali Omar
Videoanimasjon av Tolga Balci
FIN presenterer er en spin-off av nettmagasinet FIN (www.fin-mag.no) som fokuserer på spennende og inspirerende personligheter. Lørdag 27.4 presenterer vi Thea & Tati med venner!

CC: 100 KR
------------------------

Thea Hjelmeland:
Thea Hjelmeland debuterte i 2012 med albumet “Oh, the third..” med sin blå, akustiske pop. Lydbildet er bygget rundt Thea Hjelmeland alene med et instrument og sin stemme. Låtene varierer derfor veldig fra det nære og intime til større arrangementer med vokalharmonier og orkester. “Oh, the third..” består utelukkende av hennes eget låtmateriale der hun selv har komponert og skrevet tekst, melodi og arrangementer. Hun trakterer mandolin, banjo, gitar, ukulele, piano og perkusjon og leder det hele an med en stor stemme som strekker seg fra det dype til det aller lyseste og fargelegger låtene på Hjelmelands særegne vis.

www.theahjelmeland.com
------------------------

Miss Tati:
Miss Tati, eller Tatiana Palanca som hun egentlig heter, er bosatt i Bergen, men har sin bakgrunn fra Portugal/Angola og har vært et nytt, friskt pust i soul/hiphop-scenen i Bergen de siste årene. Tati er involvert i Landmarksfenomenet «Fagernes Yatcht Klubb» og i «The Go-Homes», Bergens desidert mest troverdige 60´s soulband. Hun startet som korist i bandet MOI og beveget seg videre i improvisasjonsscenen med Jamkollektivet. Hennes egen musikk er inspirert av funk, jazz og artister som D’Angelo, Jill Scott og Erykah Badu.

www.misstati.com
------------------------

DJ Dionne:
DJ Dionne Elisabeth er opprinnelig fra Brighton, UK og har – i tillegg til å være en populær yogalærer – lang fartstid som radiovert og DJ både i England og i Bergen.

www.dionneelizabeth.com
------------------------

Tomas Espedal:
Tomas Espedal er en anerkjent norsk forfatter og poet, mest kjent for sine genrediffuse selvbiografiske og selvutleverende romaner. Til tross for en rekke priser og hyllest både i Norge og utlandet, jobber han nå, i følge seg selv, med å skrive sin første gode bok.
------------------------


Sulekha Ali Omar:
Sulekha Omar Ali som har bred erfaring fra både dans, koregrafi og teater. Hun er første kvinne med afrikansk bakgrunn som er utdannet ved Ballettlinjen på Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber for tiden som skuespiller ved DNS.
------------------------

Tolga Balci:
Tolga Balci ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Bergens med en master i kunst i 2012 og jobber for tiden på Lydgalleriet og med audiovisuell kunst.
------------------------

Til toppen