Søk
Arrangement
EDDIE C-VELFERD -TARJEI NYGAARD   Landmark  Klubb


Common People / Natt & Dag
Common People og NATT&DAG presenterer albumaktuelle Eddie C og N&Ds (Vi ♥) Skandinavia-nummer.
I den anledning avholder vi en eksklusiv slippfest på Landmark.
Vi har satt sammen en herlig trippel coctail av DJs.
Alle tre med én ting til felles: et flust av deilige, tropiske låter som får selv den kaldeste nordmannen ut på dansegolvet.

Line-up:

EDDIE C (CAN)
TARJEI NYGÅRD (Full Pupp)
VELFERD (Untz Untz)

EDDIE C (Endless Flight/Red Motorbike)

Eddie C kan best beskrives som en av de mest fremtredende artistene innen det som ofte blir omtalt som "ny disko". I løpet av de tre siste årene har han vært med på totalt 25 EPer og singler i tillegg til en rekke flotte remixer. Han har gitt ut musikk på anerkjente og veletablerte plateselskap som Sleazy Beats, Endless Flight og ikke minst Wolf Music. Han har en egen rå, upolert tilnærming til produksjon som gjør han til en favoritt hos de fleste DJene og produsentene i miljøet. Nylig ga han ut sitt andre album på Endless Flight.

Han har vært DJ siden sent 80-tallet og med det følger nøvendigvis en dyp og bred platesamling. I motsetning til mange av sine kontemporære kollegaer, kan Eddie C spille både seigt og mykt, men også hardt, pumpende og nådeløst. I platebagen har han med seg alt fra disko, funk, boogie, elektronisk pop, house og hip hop. Med et smil om munnen og teknisk kompetanse på nivå med de aller beste innen sjangeren, er det en fryd å se han stå bak spakene. Kort fortalt; vi gleder oss!

cc 70,-

Til toppen