Søk
Arrangement
PlayDate:   Landmark  Klubb


David Stackenäs // Natalie Sandtorv // Ole Mofjell
Billetter: 80,- / 50,-

Trippel solokveld på Landmark, med to svært spennende, unge arbeidsjern og en veletablert gitarmagiker. Alle utforsker ytterpunktene av sine instrumenters muligheter ved hjelp av improvisasjon og høyst oppfinnsomme metoder. Snacks!

*DAVID STACKENÄS*
Gitar
David Stackenäs er en av Sveriges mest originale og kreative gitarister idag. Med sin akustiske lydverden og perkussive energi, benytter han objekter og prepareringer for å få frem de mest originale og uvante lyder fra kassegitaren.
https://soundcloud.com/david-stackenas

*NATALIE SANDTORV*
Stemme og elektronikk
Natalie Sandtorv kjenner vi fra en rekke spennende prosjekter her i Bergen og ellers i landet, og hun pakker flittig snippsekken for å dra ut på improvisatoriske eventyr rundt om i Europa. Hun utforsker ulike måter å bruke stemmen på, og kombinerer den med elektronikk. Musikken er fritt improvisert. Noen ganger med fokus på et dronelandskap, eller bare stemmen/lyder i seg selv.
https://soundcloud.com/natalie-sandtorv

*OLE MOFJELL*
Stortromme
Kristiansanderen Ole Mofjell er for tiden basert i Trondheim, og er en av byens mest dedikerte representanter for improvisasjonsmusikken. Han spiller preparert og upreparert flat stortromme, og musikken baserer seg på improvisasjoner som bygger på lag på lag med lydlandskap og repetative irregulære faser.
https://soundcloud.com/olemofjell

Til toppen