Søk
Arrangement
Maksimal: MATTIS WITH (Hivern Discs)   Landmark  Klubb


Maksimal flyr inn Norges wünderkid innen elektronisk musikk og lover deg deilig klubbmusikk fra nær fortid og fjern fremtid!
Billetter: 70,-

Hva skal man si om en fyr som har gjort det meste før de fleste har rukket å gro kjønnshår? Mattis har allerede gitt ut plate på John Talabot sitt fantastiske Hivern Discs, han har vært med å starte opp prosjektet Pantha Du Prince & The Bell Laboratory, skrevet for Resident Advsor, booket kvelder for Øyafestivalen, driver Lot Lot og spilte tidligere i det norske bandet Heyerdahl. Fått nok? Nei?

For å toppe det hele er han en meget begavet DJ. Der altfor mange graver langt tilbake i tid for å finne noe relevant og spennende, er Mattis en av de beste på å ta pulsen på nuet og det som ligger langt ute i horisonten. Musikalsk utfordrende og kompormissløse klubblåter med referanser til alt fra rnb, hip hop, techno og lydkunst dundrer ut av høyttalerne med den største selvfølgelighet. Ikke rart at han da reiser rundt i Europa og spiller på steder med notorisk kresent publikum og det med stor suksess.

https://soundcloud.com/michaelmattis

Til toppen