Søk
Arrangement
Bergen Mediaby: Bransjetreff Landmark  Klubb


Dato: Tirsdag 23 september
Tid: 19.00


BERGEN MEDIA BY INVITERER TIL BRANSJEMØTE:
Vi håper du har anledning til å delta, og lover faglig påfyll, mingling, og nye møter med interessante mennesker. Vi byr på ett glass vin og lett servering! Om du jobber med avis, TV, film, web, reklame, mobil, kino, spill, design eller annen medierelatert virksomhet – du er hjertelig velkommen!

PROGRAM:
Med Bjarte på rette staden Det filmes i disse dager for harde livet bak kulissene på Den Nationale Scene. I Flimmer Films nye dokuserie følges Bjarte Hjelmeland og hans mange medarbeidere bl.a. i de hektiske forberedelsene til premieren på Les Misérables. Dokuserien skal vises i 8 deler på TV 2 våren 2009. Produsent Lars Løge forteller om arbeidet med serien og gir oss en smakebit...

Gosu Design House Ekspansivt designhus i Bergen som har spesialisert seg på grafisk design og spesial-effekter til TV, film og interaktive medier. Selskapet leverer tjenester innen merkevarebygging for TV og produksjonsselskaper, grafisk visualisering, 3D modellering og animasjon. Daglig leder, Alexander Øksenberg, presenterer selskapet.

Kultur- og næringsbudsjettet 2009 I fjor la kommunen fram et ekspansivt budsjett for kultur og kulturnæringene. 15.september blir det klart om byrådet satser like spenstig også i 2009. Byråd for kultur, næring og idrett, Henning Warloe, presenter Byrådets budsjettforslag for kultur og næring 2009 og svarer gjerne på spørsmål fra salen.

Påmelding :

Mer informasjon: www.bergenmediaby.noTil toppen