Søk
Arrangement
David Leonard
David Leonard
Plattform presenterer   Landmark  Klubb


Will Benedict & David Leonard
Gratis inngang!

I anledning åpningen av utstillingen Corruption Feeds inviterer Plattform til en samtale mellom Will Benedict og David Leonard.


Bergen Kunsthall stream

David Leonard er mediakunstner og journalist, basert i Los Angeles. I sitt arbeid kombinerer han ulike medier og konseptuelle strategier, hvor publikum utfordres på ulike måter i møte med hans behandling av samfunnsrelatert problematikk. Som journalist har han har blant annet dokumentert og skrevet om Los Angeles Riots og om rettsaken mot OJ Simpson. Hans reportasjer ble sendt på ABC, CBS, CNN og Colbert Report. I utstillingen presenteres et nytt videoverk bestilt og produsert av Bergen Kunsthall og laget av Will Benedict i samarbeid med David Leonard.

Den amerikanske kunstneren Will Benedicts utstilling i Bergen Kunsthall er hans hittil mest omfattende kunstinstitusjonelle prosjekt og viser den fulle bredden av hans praksis som kunstner, kurator og filmskaper. Ved å dele Kunsthallens saler inn i en separatutstilling, og en gruppeutstilling kuratert av Benedict selv, vil hans egne verker gå i dialog med et eklektisk utvalg av funnet visuelt materiale og arbeider av inviterte kunstnere som Wolfgang Breuer, Henning Bohl, Clegg & Guttmann, Howard Finster, Gaylen Gerber, Tom Humphreys, Inventory, David Leonard, Michele Di Menna, Pentti Monkkonen, Puppies Puppies, Lin May Saeed, Lucie Stahl, Sergei Tcherepnin, Paul Theriault, og hentet fra KODE´s magasiner verk av de norske kunstnerene Fredrik Kolstø og Karl Uchermann.

Will Benedict (f. 1978) bor og arbeider i Paris.

Til toppen