Søk
Arrangement
PlayDate: Ballister // Nørstebø/Strid/De Heney   Landmark  Klubb


CC: 80/50 (studenter)
Konsertstart kl.21
En mektig kveld står for tur hos Playdate.
To trioer med frijazz-og friimpromusikere i verdensklasse gjester Landmark 25.mars.
Det blir variert, heftig, og både høyt og lavt!
Dette er ikke en kveld du vil gå glipp av, for så å høre om den ved vannautomaten dagen etter.

B A L L I S T E R
Dave Rempis – saxofoner
Fred Lonberg-holm - cello
Paal Nilsen Love - trommer

Ballister ble til etter en session disse gutta hadde i 2009. De kom raskt i gang med innspilling, og har rukket å gi ut 5 plater siden.
Som tilhengere av musikken vil kjenne igjen, er dette uunngåelig en hardtslående gruppe. Med uforbeholden energi fra Rempis og Nilssen-Love, kombinert med elektrifisert cello av Lonberg-Holm, sørger de for en kraftig lytteopplevelse som drivende grooves med støyende teksturer og melodiske innskudd.

NØRSTEBØ/STRID/DE HENEY
Henrik Munkeby Nørstebø - trombone
Nina De Heney - bass
Raymond Strid - trommer

Tre markante utøvere på hvert sitt instrument møtes i denne trioen som debuterte i 2011 og fire år etter er på Europaturné med sin nye dobbelplate “Oslo Wien” i bagasjen. Henrik, Raymond og Nina spiller improvisert musikk med stort dynamisk spenn, og opererer ofte med flere forskjellige intensitetsnivåer parallelt i et symbiotisk og gjennomsiktig samspill hvor samtidsmusikkens presisjon møter frijazzens plutselige kraft. De tre bruker sine evner som solister og ensemblemusikere om hverandre til å skape elastisk musikk som aldri blir helt som man forventer det.

Til toppen