Søk
Arrangement
Klubb Rugekasse #6   Landmark  Klubb


Utakk - Syntax - Terrorkester - Baertur - Sandra Kolstad + Rugekasse DJ`s
CC: 200,-
Dørene åpner kl. 20.00

Syntax TerrOrkerster
Baertur
Utakk
Sandra Kolstad

Videokunstner Birk Nygaard står for lys og videoprojeksjoner.
Aristene er dj´s før,mellom og etter konsertene.

SANDRA KOLSTAD
Den berlinbaserte technopop divaen Sandra Kolstad har gitt ut flere kritikerroste album og slapp nettopp sitt tredje album Zero Gravity State Of Mind til strålende kritikker i norsk og utenlandsk presse! Hun er svært aktiv på turnefronten men dette er hennes eneste konsert i Bergen i vår, så sørg for å få med hennes energiske liveshow på Landmark denne kvelden.

SYNTAX TERRORKERSTER
Det mystiske bergensbaserte Syntax TerrOrkester har opparbeidet seg kultstatus etter tre kritikerroste album med leken kunstgitarrock med originale og poetiske tekster på karmøydialekt. Deres fjerde album «Bydrifter» er bandets klart beste og mest tilgjengelige utgivelse så langt, men samtidig også deres mest innfallsrike og eksperimentvillige.

UTAKK
Utakk ble dannet i 2010 av Øystein Sundland og Pål Vervik. I 2013 ga de ut sin debutplate ”En pause fra evigheten og i 2014 epén ”hesteliv”. Begge godt mottatt i pressen og populære i bergens musikkundergrunn. Utakk er i skrivende stund i gang med innspilling av sin tredje utgivelse som skal gis ut høsten 2015.

BAERTUR
Baertur er et prosjekt som ble startet av Ketil Mosnes (tidl Datarock) i 2010. Siden den gang er det blitt sluppet tre studioalbum, og prosjektet har gjennomført konserter i bl.a. London, New York, Los Angeles, Helsinki, Berlin, Chicago og San Francisco, samt på hjemlige arenaer som Øyafestivalen, Slottsfjellfestivalen, Bergenfest, Numusic og Ekkofestivalen.Til toppen