Søk
Arrangement
The Thurston Moore Band (US) Perfect Sounds Forever   Landmark  KonsertCC: 275,-
Dørene åpner kl.21
Konsertstart kl.22

Thurston Moore startet sin karriere i Sonic Youth i 1980, og har siden etablert seg som en institusjon innenfor støy- og alternativ rock. Sammen med Sonic Youth har Moore i mer enn 30 år vært en sentral og elsket personlighet, som gang på gang har utfordret og gjenoppfrisket gitarrocken på fantastisk vis.

For tiden turnerer han som soloartist med sitt eget band, men han har ikke vært innom Norge siden han var her med Chelsea Light Moving i 2012.
Med seg har Thurston Moore sanger fra en stor låtkatalog, og ikke minst fra sitt siste album The Best Day fra høsten 2014, som fikk lovord fra både fans og kritikere verden over; et album som kanskje er hans beste album som soloartist!

Fem stjerner ble blant annet gitt fra Dagsavisen, som skrev at Thurston Moores album var en høydare på platefronten i fjor! Og Thurston låter da også revitalisert etter Sonic Youths brudd, og med sitt nye heftige band bestående av Sonic Youth-trommeslager Steve Shelley, My Bloody Valentines Debbie Googe på bass og gitarist James Sedward er de klare for å besøke hele tre norske byer i november!

Billetter kjøpes på Ticketco.

Til toppen