Søk
Arrangement
Telephones (Sex Tags UFO/NO) + Kunstig natt DJs Kunstig natt   Landmark  KlubbCC:100,-

9. april kommer et sikkert vårtegn til Bergen. Vi har invitert Henning aka Telephones opp fra Berlin til å ta kontrollene denne lørdagskvelden.

TELEPHONES (RUNNING BACK / FULL PUPP / SEX TAGS)
Etterhvert har det nesten blitt en norsk tradisjon med leftfield aka "rare" disco/house produsenter. I samme bås som Todd Terje, Skatebård, Bjørn Torske osv. finner vi Telephones. Henning flyttet fra Bergen til Berlin for å satse på musikken. Siden den gang har han levert en jevn strøm av kvalitetsutgivelser. Med musikk signert på plateselskap som Prins Thomas sitt Full Pupp, Gerd Jansson sitt Running Back og det myteomspunnede Sex Tags fra Norge, har Telephones begynt å gjøre et alvorlig navn for seg selv. Festene han lager sammen med Sex Tags guttene i Berlin har gitt ham stødig hype der nede, med blant annet spillejobber på DJenes hellige gral nr 1 - Panorama Bar på Berghain og spillejobber i Sør-Amerika og Asia. Det er en Telephones i storform vi får på besøk.
https://soundcloud.com/telephones

Kunstig Natt DJ's
Magnus, m0zen og Kassa skal spille noen tunes fra det åpner. så det blir gode vibber fra start og elektrisk til slutt. De er også kjernen bak arrangenmentet og en del av det voksende kollektivet Kunstig Natt.

Visuals: Espen Cook

Til toppen