Søk
Arrangement
Peewee & Lars B med gjester + Dj Pelé Klubb Jungelen   Landmark  KlubbCC: 100,-

Endelig møtes to av Bergens beste beatmakere/produsenter for å gi oss et beat-sett med eldre og nyere produksjoner fra V-rommet og Jungelen. Gjester: Rakel Anna Kristjánsdóttir (vokal), Tancred H. Husø (trompet), Simon Alejandro (vokal) m.fl.

Som vanlig pakker Pelé platebaggen med dansbar musikk fra hele verden. Han har nettopp kommet tilbake etter 6 uker i Sør-Amerika og har funnet mye gull på vinyl. Før konserten gir han oss et ”BRAZIL-SETT”, kun med perler fra det fantastiske landet. Tudo bem!
https://soundcloud.com/jungelenbrgn/sets/dj-pel

Peewee har jobbet med de fleste rapperne som finnes i Bergen og gjort stødige produksjoner i mange år for blant andre Verk, Action The Man, C-Fau, Mats Dawg, Lars Vaular, Simon Alejandro og trønderske Xiao Ou, for å nevne noen. Samarbeidet med Xiao Ou i Beijing ble en suksess og tok dem ut på Kinaturné i 2015. Nå bor Peewee i Bergen igjen og spiller for tiden live sammen med blant andre Miss Tati, Action The Man og C-Fau. Han sier og at han jobber med et nytt prosjekt som lydmessig kommer til å være noe helt annet enn det vi er vant til å høre fra ham. Vi håper han gir oss noen smakebeats på hvordan de nye tingene høres ut, samtidig som vi gjerne hører klassiske ”Bergangsta” til Verk & Action høyt på anlegget. Legende!
https://soundcloud.com/peeweebeats

Lars B står bak majoriteten av beatsa på Simon Alejandro-albumene ”Utenfor Sentrum” og ”Brun Viking”. I tillegg har han gjort alle beatsa på samarbeidsprosjektet mellom den svenske rapperen Joel Martinsson og Alejandro; EP’en ”Funky svenske / Brun Lunitikk”. Det siste vi hørte fra Lars B var beatsa han bidro med på bergensrapperen MC Poirot sin nye EP; ”Vitamin B”, som nylig fikk terningkast 5 i BT. Med inspirasjon fra produsenter som DJ Premier, Madlib og Pete Rock tar Lars B det til nye steder og utforsker, på lik linje som Peewee, nye stiler og kutter opp samples og får det til å høres ut som om han har et band i studio. Lars B har og tidligere vært aktiv på mikken og dukker opp til tider med et gjestevers her og der – sist under aliaset MC NullPåKonto sammen med MC Poirot på låten La Mentalité.
https://soundcloud.com/lars-b

Til toppen