Søk
Arrangement
Jungelen Jungelen 90 LIVE + DJ's Piñata (FR) & Simon Alejandro   Landmark  Klubb


Jungelen Internasjonal Session 🌍

Jungelen 90 (LIVE)
+ DJ’s Piñata Radio (FR) & Simon Alejandro

Sett bort i fra tidligere utenlandsartister blir dette vår første offisielle internasjonale session med fokus på fransk klubbkultur og musikk inspirert av den franske karibien. I den anledning har vi satt sammen en helt ny gruppe med noen av de stødigste perkusjonistene og mest rytmiske vokalistene vi finner i den nydelige byen vår - som nå har formet ‘Jungelen 90’. I tillegg kommer OG Maxwell og Tmzk (Piñata Radio) hele veien fra Sør-Frankrike og joiner dj-lineup’en sammen med vår faste dj Simon Alejandro.

CC: 100 KR
20 ÅR

Jungelen 90

Jakob Hamre (perkusjon)
Jaser Sayun (perkusjon)
Sigurd Wibe (beatbox & loops)
Anney Niyokindi (vokal)
Simon Alejandro (selector & vokal)

Denne gullgjengen med musikere har nå gått sammen etter å ha blitt i overkant inspirert av grupper som Erick Cosaque & Voltage 8 og Anzala, Dolor, Vélo - som kommer fra den fransk-karibiske øyen Guadeloupe. Jakob Hamre fra 9 grader nord og Jaser Sayun fra Forza har tatt totalkontroll over perkusjonsseksjonen - mens Sigurd Wibe legger basslinjer og gjør fort hele sounden mer moderne og elektronisk med beatbox og andre effekter. Anney Niyokindi og Simon Alejandro kommer inn med vokal på både swahili og fransk. Sistnevnte har satt sammen gruppen og funnet inspirasjonsmusikken. Med andre ord er det unødvendig å lure på om dette blir energisk og dansbart....!

Piñata Radio
OG Maxwell & Tmzk aka Maxime Ryckwaert og Thomas Berthelot står bak den franske radiokanalen og nettmagasinet Piñata Radio - som er basert i Montpellier. Guttene er kjent for å spille eklektiske dj-sets hvor de går fra house til karibiske tunes og fra jazz til hiphop. I det siste har de spilt mer og mer i Frankrike - og har med et internasjonalt fokus klart å bygge opp et stort nettverk av musikere og dj’s som ukentlig har faste shows på Piñata Radio. Allerede helgen etter de har tatt turen innom Jungelen skal de videre til Malta for å delta på «International Radio Festival» - der de kommer til å være i godt selskap med blant andre BBC, Mixcloud, Red Light Radio, Radio Nova Paris, NTS London +++

Simon Alejandro
Hovedpersonen bak Jungelen stepper opp med nok inspirasjon og plater etter oppholdet i Paris - som har ført til nye musikalske eventyr og samarbeid. Alejandro er for lengst tilbake i byen og angriper en busy høst som DJ, labelsjef og fast radiovert på ‘Jungelen Show’ på Vers Libre. Til denne kvelden kan dere som alltid forvente dere at han spiller det beste av det beste fra alle sjangre og land (Brasil, Colombia, Nigeria, Jamaica og mer.) – men kanskje på en enda mer elektronisk stil enn hva dere er vant til når han sammen med Piñata gir dere et innblikk i hvordan ting går ned musikalsk på den franske klubbscenen – samtidig som han selvfølgelig representerer for Bergen og viser hva vi er god for.

Jungelen
Vi er et bergensk plateselskap stiftet i 2011. I tillegg til å gi ut musikk har vi og arrangert klubbkvelden vår siden 2016 og nå i september hadde vi premiere på vår faste podcast «Jungelen Show» på Vers Libre. Fokuset vårt ligger på å presentere lokale og internasjonale liveartister og dj’s, samtidig som vi hele tiden bygger på nettverket vårt - som er basert på en felles lidenskap for musikk og dans.

"Jungelen; d'bare en familieting...."

Til toppen