Søk
Arrangement
PrøveRommet - en aften på Landmark # 1   Landmark  Klubb


To ganger på Landmark denne sesongen, stas, dette er del 1, gled deg!
Utstillere:
Hågen Magnus Kristiansen
Renate Soleng
Anders Elsrud Hultgreen

Scene:
Millan Persdotter Persson skal lese noen korte tekstutdrag fra et pågående litterært prosjekt. Millan er tekstforfatter til Teateretatens forestilling Senseless, tidligere student ved Skrivekunstakademiet i Hordaland og går nå på forfatterstudium påbyggingsår ved universitetet i Tromsø.

Leo Preston får besøk av Darth Vader som skal være med i forestillingen Getting Spiritual With Mr. Vader under Meteor 28.-29.10. På PrøveRommet presenterer de noe i denne forestillingens ånd.

Audiatur – Festival for ny poesi går av stabelen for fjerde gang 5.–8. november 2009 på Kunsthallen, Bergen. I år er det 18 deltakende poeter: Ni er blitt invitert av festivalen, og disse ni ble så bedt om å invitere en poet/deltaker hver. Festivalen vil bestå av opplesninger, panelsamtaler, en utstilling og lydarbeider. Til festivalen vil det bli utgitt en fyldig katalog som presenterer deltakerne og hovedlinjene i programmet.

I fjor ble Audiatur invitert til å kuratere én av dagene på Göteborg Poesifestival, som hadde “kollektivitet” som tema. Vi benyttet anledningen til å arrangere en liten turné, AudiaTOUR, med poeter som var innom Oslo, Stockholm og Bergen foruten Göteborg. Filmskaperen Daniel Slettevold (tatr film) dokumenterte det hele og har laget en film, hvorfra vi viser et utdrag på kveldens PrøveRommet.

Eirik Strandabø skal lese noen korttekster under temaet “Overganger”, minst én av dem handler om å finne seg selv.

Musikalsk steming hele kvelden: « triksetrine jobbe som illustratør og snart som prosjektleder for kunst – og musikkhuset Bergen Kjøtt. Hu sette pris på god musikk å ska i kveld spela litt surf, rockabilly, soul og andre perler»

Mer informasjon: http://www.proverommet.no

Billetter: kr. 30,- kjøpes i døra

Til toppen