Søk
Arrangement
BRAK   Landmark  Klubb


Brak inviterer, sammen med Vestnorsk filmsenter og BIFF, til bransjetreff - "Musikk møter film"!
Nylig ble den bergenske filmen "VEGAS" lansert, og filmen er spekket med musikk fra det bergenske musikkmiljø. Hva har dette samarbeidet betydd for de involverte aktørene?

KONG FILM og managementet MADE kommer for å fortelle om hvordan de har opplevd samarbeidet.

I tillegg til faglig påfyll kan vi, takket være BIFF, tilby våre medlemmer en pakkepris på både filmpremiere for dokumentaren om Sidebrok, "HEIMEGUTAR", samt konsert med bandet på Garage etter filmen. Pris på både filmen og konserten på Garage etterpå er kun totalt kr. 180,-! Billett til både film og konsert kan kjøpes på Bergen Kino, og Braks medlemmer kan referere til avtalen mellom BIFF og Brak.

Filmvisning "Heimegutar":
Dato: Onsdag 21.oktober
Sted: MB1
Tid: 20 00-21 00

Konsert med Sidebrok:
Dato: Onsdag 21.oktober
Sted: Garage
Tid: 22 00-24 00

Om Braks bransjetreff:
I vår hadde Brak en rekke meget spennende og interessante bransjetreff hvor det ble skapt møteplasser for musikkmiljøet og de andre kulturmiljøene i Bergen.

Bransjetreffene ble svært godt mottatt fra alle kulturmiljøene, og vi har derfor valgt å fortsette treffene en gang i måneden på Landmark gjennom hele høsten. Miljøene vi setter fokus på er design, scenekunst, film og media. Det er mye som skjer innenfor alle disse miljøene, og samarbeidene blir bedre og bedre. Men vi kan alltids bli enda bedre, derfor inviterer vi til møteplassen Landmark for å se hvor vi kan bli flinkere til å samarbeide og forhåpentligvis skape bedre relasjoner mellom musikkmiljøet og de andre miljøene i byen.

Musikk møter film:
Til dette bransjetreffet har vi valgt å sette fokus på bruken av lokal musikk i lokal film, og da med den rimelig ferske filmen "Vegas" som eksempel. Gunnar Vikenes har regi på filmen, handlingen er lagt til Bergen og det ble bl.a. brukt musikk fra Bergensartister som Lars Vaular, Datarock, Fjorden Baby! og Casiokids.

Fra produksjonsselskapet Kong Film kommer produsent Maria Ekerhovd. Ekerhovd vil bl.a. fortelle om hvorfor Kong Film ønsket å bruke lokal musikk i filmen, om hvordan de gikk fram for å finne musikken, hvordan samarbeidet mellom produksjonselskapet og managementet Made var under produksjonen, om alternativ markedsføring av filmen og hva de fikk igjen av oppmerksomhet rundt lanseringen.

Fra managementet Made kommer Gunnar Gest Greve, JP Bratland og Per Mygland. Made-staben vil bl.a. fortelle om hvordan samarbeidet oppsto, hvordan det var å samarbeide så tett med et produksjonselskap, markedsføringseffekten for artistene og viktigheten om å samarbeide lokalt.

Vi håper å få til en god debatt rundt det å bruke lokal musikk i lokal film, og forhåpentligvis vil ikke "Vegas" være den siste filmen som lages på Vestlandet og som tar i bruk så mange lokale krefter!

Etter debatten på Landmark takker vi BIFF for at vi kan tilby våre medlemmer en pakkepris på både Sidebrok konsert og dokumentaren om bandet, "Heimagutar", som har verdenspremiere på BIFF kl. 20.00 i MB1.

Pris på både filmen og konserten på Garage etterpå er kun kr. 180,-. Billett til både film og konsert kan kjøpes på Bergen Kino.

Vel møtt til en spennende helkveld med fokus på film og musikk!

Til toppen