Søk
Arrangement
Different Not Different   Landmark  Klubb


DJs Tenolophones +
Put Your Hands Up For Neo-Tokyo Live (laptop-set)
DJ-duoen Tenolophones disker opp med et krispt og friskt fruktfat bestående av indiesynth, ny-exotica, kosmisk postpunk, etnodisko, nyveiv og house. I tillegg gjør bergensstjerneskuddet Put Your Hands Up For Neo-Tokyo live laptop-set.

Bak det totalt ukryptiske navnet Tenolophones finner vi DJ/design-fantasten Tenol og DJ/produsent-hingsten Telephones. Tenol har tidligere vært involvert i suksessklubben Hot Hot Hot og Idiom/Bloodsport-trioen, mens Telephones de siste årene har spredd en blanding av tropisk disko, house, italo og punkfunk i Trondheim, Oslo og Bergen. Han er aktuell på Untz Untz Records sin første 12" og med en remiks på Diamond Vampires 12" på det greske selskapet Amateur Recordings. Utover året følger ugivelser bl.a på Prins Thomas' label Full Pupp.

Både telefonen og tenolen har tunge og allsidige platehyller og skal sammen spille musikk litt på siden av det de vanligvis gjør, men minst like dansbart. Fra Animal Collective, Yeasayer, Section 25, Fuck Buttons og Nice Nice til Four Tet, Keepaway, Andrew Weatherall og High Places; toppet med duggfrisk house og glede - for alle som digger Brooklyn OG å danse.

Billetter: 60,-

Til toppen