Søk
Arrangement
Unfathomable - MA Seminar 2010   Landmark  Klubb


I forbindelse med utstillingen The Mosquito and the Ruler avholdes MA Semniaret Unfathomable på Landmark mandag 26 april og tirsdag 27 april. Påmelding senest tirsdag 20. april.
Last ned pdf med program nederst på siden.

Seminaret vil også streames live hver dag fra kl 10:00.


Live stream

Unfathomable is organized by Mattias Arvastsson, Julie Lillelien Porter, Ricardo del Pozo, Anngjerd Rustand, Torgrim Wahl Sund og Semund Svelle.

Program mandag 26 april:

10.00 Lindsay Seers
British artist. «Drawing on historical theories of vision, Seers creates highly personal narratives by interweaving concepts of science, philosophy and photographic theory into the work» (www.mattsgallery.org/artists/seers/exhibition-1.php, about It has to be this way, 2009)

11.15 Anke Bangma
Independent curator, cultural theorist, and editor from the Netherlands. Professor at Bergen National Academy of the Arts. Recent projects include editing «Katarina Zdjelar: But if you take my voice, what will be left to me» (Museum for Contemporary Art Belgrade/Serbian Pavilion of the 53rd Venice Biennial, 2009) More information at nl.linkedin.com/in/ankebangma

12.30 Lunch
Landmark will serve carrot and orange soup with chili and ginger, 65 kr. Please order in advance,

13.30 Dyveke Sanne (NO)
Norwegian artist. Her artwork often employs phenomena such as light, shadow, mirroring and transformation. Sanne created the artwork at the façade of Svalbard Global Seed Repository (inaugurated 2008).
web.me.com/dyvekesanne

--

Alt er sted. Det er nesten helt umulig å forestille seg noe som ikke har utstrekning. Det er nesten helt umulig å forestille seg tid uten rom. Man kan kanskje ikke unnslippe rommet. Men ting behøver ikke være uten utstrekning for å være ufavnbare. Det holder at noe er et stykke borte eller altfor nærme, at det er veldig stort eller veldig lite, at det får en til å tenke på ting som man blir svimmel av å tenke på – eller til å glemme akkurat de tingene.

Vi tenkte vi kunne oppsøke noe av det rommet, eller det i rommet, som ikke så lett lar seg forstå, måle eller beskrive. Det er jo allikevel mulig å nærme seg det og oppleve at det er noe der. Vi har for eksempel tenkt oss på en ekspedisjon til toppen av et høyt fjell for å høre på at en mann spiller en konsert med opptak av lyder fra inne i hans egne ører.

Til toppen