Søk
Arrangement
Bergen Mediaby Bransjetreff   Landmark  Klubb


Ikveld møter du Andreas Grimsæth (UT.no), Torunn A. Aarøy (bt.no/sprek) & Tor Fosse fra BIFF
Vi lover faglig påfyll, mingling og nye møter med interessante mennesker! Vi byr som vanlig på ett glass vin! Om du jobber innen media, musikk, film, kultur eller om du har interesse for disse feltene - er du hjertelig velkommen! Påmelding til ut.no

UT.no
Andreas Grimsæth er redaksjonell prosjektleder for UT.no og yr.no i NRK. Han kommer for å presentere NRK sin satsing ut.no. Andreas vil fortelle og demonstrere hvordan du kan planlegge din tur på UT.no.

– Nettstedet har som mål å inspirere folk til et sunt og aktivt liv gjennom den store nasjonalaktiviteten turgåing. Ved hjelp av kart, folks egne turforslag og redaksjonelt innhold lager vi hele Norges turplanlegger.

Sprek
Sprek (bt.no/sprek) er BTs satsing på saker om trening, kosthold og en aktiv livsstil.
– Målet vårt er å gi bergenserne inspirasjon og inspirasjon til å trene.

Torunn A. Aarøy leder det redaksjonelle arbeidet, som startet opp i august. 17. september var de første sakene på luften og på trykk. Torunn vil fortelle om bakgrunnen for prosjektet, hvordan de jobber og hvilke erfaringer de har gjort seg så langt.BIFF
Årets Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) går av stabelen 20. - 27. oktober.

Tor Fosse, daglig leder i BIFF, vil lose oss gjennom programmet, og peke på noen “must see” og gjerne vise en trailer eller to. De greie folka i BIFF lodder også ut et et festivalpass blant deltakerne.

NB! Vi trekker vinneren av festivalpass til BIFF blant epostadressene i listen over påmeldte.

Til toppen