Søk
Arrangement
Electrofied   Landmark  Klubb


Electrofied har gleden av å presentere ExAudio og A4
Billetter: 50,-

ExAudio:
Exaudio er en leken DJ med over 10 år bak mixebordet, men det er først den siste perioden han har troppet opp satsingen.

I 2010 beviste han for den norske juryen under Movida Corona DJ Contest at han er i storform ved å vinne hele landsfinalen, som igjen ledet til en solid 4 plass i den internasjonale finalen i Berlin der 22 land deltok.

Exaudio spiller herlig deep og tech house servert på en seng av groovy basslinjer som inspirerer til bevegelse på dansegulvet.

"Exaudio er en sjeldent leken DJ med en unik smittende kontakt med
publikum, som hever stemningen på en helt spesiell måte", sitat Olanskii
[Sunkissed]

A4:
Siden 13-årsalderen har Kim Skråmo, eller A4, drevet aktivt med musikk.
Ved siden av studier i Volda driver han det nylig opprettede musikkollektivet Slekta Grammofon, sammen med makker André Vintersol.

Tidligere var det kulturkræsj mellom rock og elektronisk musikk (blant annet gjennom bandet Monomen) som var det estetiske rammeverket,
men mot slutten av forrige tiår har altså sistnevnte hatt stadig større innflytelse.

En kveld med A4 bak spakene kan gjerne ende med dundrende og til tider ukorrekte rytmer à la ART/Kirk Degiorgio, Audibelle,
Chris Cowie eller senere ting på technolabelet Tresor. Det man uansett hører i løpet av et sett er avlange, hypnotiserende temaer med ei god klype romklang, mikset av en med lydmediet som sitt livs store kjærlighet.

Velkommen til en stemningsrik aften på Landmark.

Til toppen