Søk
Arrangement
fucales | Egge | KAMARA | Reidar Bruun | Soju X Linni Vill Vill Vest \\ Øyafestivalen \\ Perfect Sounds Forever   Landmark  Konsert


Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år.

Billetter: 750,- / 850,-

Festivalen ble startet i 2016 og har på kun fire år etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum, nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

Flere artister som siden har gjort det stort både her hjemme og i utlandet har hatt noen av sine tidligste konserter på Vill Vill Vest.

Festivalen er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til 70 konserter på 10 ulike scener, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse hvor en rekke foredrag og møteplasser settes opp på Litteraturhuset i Bergen.

Vi gleder oss til å se deg på festival!

Dørene åpner: 21:00
Aldersgrense 18år. Vergeordning tilgjengelig.
Les mer på www.villvillvest.no.
Festivalpass kjøpes på ticketco.no
Med festivalpass får du tre dager med over 90 konserter.
----------------------------
Sjekk ut årets spilleliste på Spotify: https://spoti.fi/2kemEsM
----------------------------
Fucales
“fucales” er årets Eggstock-vinnere: en psykedelisk og drømmende rock-atmosfære fra Bergen. Det siste året har de vist sin verden til publikum på tvers av byens scener, samt sommerens festivaler både i Norge og på Island. Bandet har bakgrunn i forskjellige sjangrer som rock, jazz og klassisk, men forenes i inspirasjonen fra band som My Bloody Valentine, Sonic Youth og Godspeed You! Black Emperor til en feberdrøm av støy og psykedelia.

Egge
EGGE er en låtskriver og artist fra Bergen. Han lager rockete låter på engelsk og spiller de inn med sin produsent og nummer en partner Comrade Tetris på Møhlenpris. I 2019 har han allerede rukket å slippe albumet Egge Stadium, pluss en singel på tysk. Bergens Tidende ga albumet terningkast seks og skrev blant annet at Egge fremstår som fullstendig original i en verden hvor selv den alternative rocken i større og større grad kjennes strømlinjeformet og kalkulert.

KAMARA
KAMARA er en artist man må holde øye med fremover. Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. Hun produserer, synger og skriver sine egne låter, kombinert med sterke melodier krydrer KAMARA med rnb, elektronika og pop. Alt bæres av en distinkt og særegen vokal og et tekstunivers hvor hun møter verden med et satirisk blikk. I låtene utforskes utforsker hun identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet. Allerede har hun fått tittelen som landets feteste korist og har vært med artister som Myra og Lars Vaular.

KLUBB
Reidar Bruun
Reidar Bruun er det nye house-prosjektet til Peder Niilas Tårnesvik. Under dette nye navnet utforsker han house-musikkens rammer både som produsent og dj. Musikken er kanskje mer avgrenset i form av sjanger, men den er bryr seg mindre om detaljer og mer om dansegulvet. Navnet "Reidar Bruun" kommer av den norske klubbsjelen, hvor både musikken og landet har kommet fra skranglete røtter og uhøytidig estetikk.

Soju x Linni
Soju og Linni samler rapkrefter med dyp, suggerende elektronisk musikk. Yvonne Ruyter og Jonas Grieg er kjente navn for flere allerede. De startet å DJ'e for et år tilbake og her kombineres rap, trap, dancehall og grime med techo, afro tech, gqom, footwork og dekonstruert klubbmusikk, alt ispedd popreferanser. Allerede nomniert til pris for klubb-konseptet, og de har spilt på en haug med større og mindre festivaler og utesteder.
----------------
Med festivalpass får du tre dager med over 90 konserter på LANDMARK// VICTORIA // KVARTERET // HULEN //APOLLON // UNDERLIG // ØSTRE // SKUR 14 // OLE BULL // USF VERFTET
Alle artister : https://bit.ly/2lL1m6a

Til toppen