Søk
Arrangement
Mia Berg Agenturet   Landmark  Konsert


MIA BERG
Knapt et år har gått siden Mia Berg slapp sin første singel Hurry hos Diamond Club, som nå har nådd godt over 130.000 avspillinger på Spotify. Hun slapp deretter to singler og debut EP-en Intro i høst på Tik Records. EP-en fikk en varm mottakelse i norske og utenlandske medier, og singelen “You Decided” ble plukket opp som Track of the day hos CLASH Magazine. I tillegg til omtale i blant annet BT, BA, Bandsoftomorrow (DK), Popmani (SE) Wickedd Child (UK) og Comeherefloyd (UK)


CC: 100,- (student) / 130,-

På kort tid har hun også spilt en rekke konserter, blant annet Torggatafest i regi av By:Larm, Camp Indie i regi av Øyafestivalen, Bygdesus, Knaus på Studentersamfundet i Trondheim, Parkteateret i Oslo og Vill Vill Vest tidligere i høst.

Mia Berg er også blitt valgt ut til å spille på Sørveiv 2019 og Trondheim Calling 2020. I tillegg til konserter har høsten blitt brukt til studiojobbing, og det ryktes om nye utgivelser allerede fra starten av neste år. Til nyåret skal Mia også spille sine første konserter i utlandet, i tillegg til utvalgte konsertdatoer i Norge.

”Smart tekst, nydelig produksjon, herlig spenst og et refreng som gir oss lyst til å løpe gjennom byen mens vi veiver med armene i lykkerus”
- BT

«…kantete brekk, sjangerdører som blir sparket opp og minimalistisk perfeksjon"
- BA

”The Oslo riser is provocatively talented, with her innately personal songwriting fused with some lush layers of energy.”
- Clash Magazine

Til toppen