Søk
Arrangement
Bergen Art Book Fair 2020 / 2021 MINIMART #2 Bokbutikken  Publikasjon


BABF MINIMART er et lite utsnitt av den pågående Bergen Art Book Fair 8, hvor 4-5 utstillere blir presentert for publikum i 2 uker om gangen.

MINIMART finner sted i bokhandelen på Bergen Kunsthall, og vil fungere som både utsalg av bøker fra BABF, og som en lesekrok, med sittesekker og bokhyller designet og produsert av de bergenske designerne Siv Støldal og Stine Aas. Den regntette baggene som Siv Støldal designet for BABF2019 vil også være tilgjengelig for salg.

Besøk MINIMART sin egen side hos Bergen Art Book Fair her!

MINIMART #2:
Knust/Extrapool (NL)
Antipyrine (DK)
Sayo Senoo (JP/FR)
­Kurt Johannessen (NO) ­
Anders Elsrud Hultgreen (NO)

Bergen Art Book Fair er en internasjonal kunstbokmesse som arrangeres årlig i Bergen med over 50 uavhengige utgivere av kunstnerbøker og fanziner fra inn- og utland. Messen er organisert av Pamflett og har blitt arrangert hvert år siden 2013. Programmet består i tillegg til selve messen av foredrag, workshops, møter, boklanseringer, performancer, opplesninger og mye mer.

På grunn av den pågående Covid-19 pandemien foregår 2020 / 2021 utgaven både online, bergenartbookfair.no, og som en serie foredragsarrangement på ulike kulturinstitusjoner i Bergen og i Norge, samt BABF MINIMART showcase i Bergen Kunsthalls bokbutikk. Oppdatert program, utstillere, artikler og prosjekter finnes på bergenartbookfair.no i løpet av våren.

Til toppen