Søk
Arrangement
PLATTFORM LANDMARK PRESENTERER: DOMINIC VAN DEN BOOGERD Landmark  Klubb


Dato: Torsdag 27. november 2008
Tid: 18:00
Gratis inngang!

De Ateliers er en uavhengig kunstnerdrevet institusjon i Amsterdam, med fokus på kunstnerisk utvikling av unge talenter. Både nederlandske og internasjonale kunstnere har tilholdssted i en monumental bygning i sentrum av Amsterdam, og tilgang til 23 store atelierer. Kunstnerne får unike arbeidsmuligheter og tett faglig oppfølging. De Ateliers er en unik organisasjon som har klare likheter med utdanningsinstitusjoner, men som opererer som en uavhengig enhet, ikke som en tradisjonell utdanningsinstitusjon.

Direktør for De Ateliers, Dominic van den Boogerd, vil holde en presentasjon av virksomheten og organisasjonens historie på kveldens Plattform.

Plattform Landmark er Bergen Kunsthalls egen foredragsserie. Serien inneholder presentasjoner, foredrag og debatter med noen av de fremste kunstnere, kuratorer og teoretikere på samtidskunstscenen. Så langt i år har Bergen Kunsthall presentert foredrag med blant andre Ina Blom, Jutta Koether, Mark Manders, Sverker Sörlin og Rachel Woodward. Videoopptak av tidligere Plattformarrangementer vil bli gjort tilgjengelig i kafeen Landmark.

Gratis inngang!

Til toppen