Søk
Arrangement
Nabovarsel: dj Vinny Villbass, Njaal & Sanhueza   Landmark  Klubb


It's the return of DISCOPOLIS. Programmet, som kan høres på Studentradioen hver tirsdag kl 19, arrangerer sin første kveld på over ett år og det hele blir på Landmark.
DJ VINNY VILLBASS

Denne karen er etter vår mening en av de som spiller best i Norge om dagen. Håkon aka Vinny Villbass bor til daglig i Berlin hvor han driver et lite plateselskap ved navn "I'm Single Records", og tar often turen til Oslo for å spille på Sunkissed, Footfood, Dattera og Fisk og Vilt. Nå tar han turen til Bergen, Landmark og Discopolis.

Vinny har vært en nøkkelperson for house-scenen i Oslo. Han er ansvarlig for mye av både eksport og import av artister, plater og ideer; og dermed er han en viktig person i utviklingen av "space-disco"-stemplet som Oslo har fått. Som en eksemplifisering av dette er han å finne i DiskJokke Band. Vi gleder oss som små unger. Dette er storfint besøk.

http://www.myspace.com/vinnyvillbass

NJAAL
Njaal trenger få introduksjoner. Et av Norges mest spennende produksjonstalent. Han har jobbet med Fitts For Fight, Freakshow, Advanced Language og spiller i tillegg synth i bandet til Matias Tellez. Han har remikset The Work og Skatebård; sistnevnte distribueres av Kompakt rundt om i verden. Lager i tillegg musikk under aliaset Put Your Hands Up For Neo-Tokyo med Eirik Nordstrand.

http://www.myspace.com/amiganjaal

SANHUEZA
Programlederen til showet på Studentradioen som får dette til å skje. Stiftet Nabovarsel for over FEM år siden. Lager disco-edits og micro-house under navnet Sanhueza. Se også opp for sideprosjektene Musikkpaviljongen (med Tobii) og Love Is The Drug.

http://www.myspace.com/nuclearfunkmusic

CC: Lusne 50,-

Til toppen