Søk
Arrangement
EKKO presenterer: Miasmah Night   Landmark  Klubb


Endelig skal hele programmet for årets EKKO festival slippes løs for offentligheten. I tillegg har vi invitert to av våre favorittmusikere for tiden til å drone programmet inn, dette tror vi blir en fortreffelig aften.
The Sight Below (Ghostly International/US)
Simon Scott ex Slowdive(Miasmah/UK)
Dj Asel
Offisielt Programslipp/Presentasjon av EKKOFESTIVALEN 2009.

Konsert kl 23 presis, etterpå blir det klubb.

Miasmah

Plateselskapet Miasmah drives og eies av den geinerklærte norske artisten Erik Skodvin aka Svarte Greiner/Deaf Cente. Lablet har gjort seg bemerket verden over de siste årene og har laget sin egen nisje med sin mørke tilnærming til ambient-genren. Vier stolte av å kunne presentere en samarbeidskveld mellom Miasmah og EKKO.

The Sight Below (Ghostly International/US)

Rafael Anton Irisarr aka The Sight Below ga ut sitt første album “Glider” i 2008 på det amerikanske plateselskapet Ghostly International til strålende kritikker. Dette er noe av den mest helsebringene elektroniske musikken vi har hørt på lenge. Vakker gitarklimpring og droner over beskjedne 4/4 tekno loops.

Simon Scott ex Slowdive (Miasmah/UK)

Rosinen i pølsen denne kvelden er kanskje Simon Scott fra det legendariske shoegaze bandet Slowdive. Han medvirket som trommeslager og låtskriver på deres mest kjente plater ”Just for a day” og ”Souvlaki”. Nå er han aktuell med soloplate ”Navigare” som kommer på Miasmah i nærmestre fremtid. Platen sklir inn i Miasmah-katalogen som hånd i hanske med sine lange dronete komposisjoner og nikk til shoegaze genren. Vakker, filmatisk og stor musikk.

Begge to kommer rett fra selveste Sonar festivalen i Barcelona for å spille i Bergen.

Før og etter konserten spiller dj asel både slapp og intens disko.

Her er et par låter fra skiva til Simon Scott på myspace siden hans her :
http://www.myspace.com/o3o3o

og the sight below her :
http://www.myspace.com/thesightbelow

Billetter: 100,-

Til toppen