Søk
Arrangement
UTMARK: Holm/Storesund/Narvesen + Karen Skog Orkester   Landmark  Klubb


Billetter: 50,-
Holm/Storesund/Narvesen
Putt en liten bit av Cloroform og Frode Gjerstad Trio sammen med en bit av Murmur og Ballrogg, og en bit av Sasquatch, Time Jungle og Kitchen Orchestra i samme trio, og du nærmer deg kanskje en musikalsk sammensetning som det disse tre musikerne byr på. Holm/Storesund/Narvesen er en fersk konstellasjon, hvor alle de tre musikerne har en felles lidenskap: Den frie komposisjon og øyeblikkets magi og mystikk. Trioen består av Klaus Holm (treblås), Øyvind Storesund (kontrabass), Dag Magnus Narvesen (trommer).


Karen Skog Orkester
De tre musikere trakterer de fire instrumenter. En hjemmesnekret cello og en fiolin ikledd den samme form. Et funnet trøorgel der begynte sine dager med en omreisende predikant der visiterte de tusen hjem, og sist men ikke minst det elektroniske instrument, der etter Leon Theremin sitt ønske sender ut toner fraværende enhver mekanisk forstyrrelse. Thereminen en magisk ether, hvor musikeren fungerer overfor sine toner lik en dirigent håndterer sitt orkester.
Sivert Nikolai Nesbø, Erik Andreas Røkland og Karen Skog improviserer frem små konserter med de klomsete instrumenter. Et skakket univers av skjeve toner der beveger seg frem og tilbake.

Utmark er Bergen Kunsthalls konsertserie på Landmark

Til toppen