Søk
Arrangement
Natt og Dag Smuglesing   Landmark  Klubb


Natt&Dag lanserer årets sommer-nummer med sin mest ambisiøse Smuglesing hittil.
Klokken halv ni: Litteraturhuset møter kirken i Skavlan-aktig seanse der Frode Grytten, Halvor Nordhaug (for de vantro: han er biskop i Bjørgvin) og Pedro Carmona-Alvarez (for de ignorante: Norges råeste dikter) samtaler om det forestående VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Ordstyrer: Håvard Nyhus, redaktør i Bergen N&D.

Se opp for Habermasque forklaringsmodeller på den hollandske total-fotballen; kalvinistiske perspektiv på Frankrikes forestående kollaps og fotballens effekt på latin-amerikansk frigjøringsteologi.

De tre har skrevet tekster om sine respektive lag i sommer-nummeret av N&D. Grytten om Portugal, Nordhaug om Tyskland, Pedro om Chile. Avisen, som distribueres lørdag 5.juni, vil ligge strødd omkring denne kvelden; den kan altså smugleses.

Den Gode Samtalen etterfølges av konsert med OWEN PALLETT (CA/Domino), presentert av ira ira. Natt&Dag skrev i mai-nummeret: "Over to år tok det angivelig å få det til, men denne dagen spiller popgeniet Pallett sin første konsert – meget eksklusive sådan - i Bergen. Det er ganske sensasjonelt all den tid han bare besøker tre andre steder i Europa - Barcelona/Paris/Helsinki – og ingen av dem kan vise til en så liten og intim scene som Landmark (for ikke å snakke om deres velbalanserte pastis, da!)."

Til toppen