Søk
Arrangement
Yachtrock   Landmark  Klubb


Yachtrock & pingpong IV: This time it's smoothenal.
Paul Carvel sa en gang "Den som stirrer mot havet seiler allerede." Det samme kan sies om de av oss som var på Landmark 22. mai. Vi delte noe den dagen, vi sjeler som duvet sammen til myke toner. Som skip uten ror ble vi på mystisk vis trukket mot samme marina, og siden da har vi alle vært knyttet uløselig sammen. Baug mot baug, akterstevn mot akterstevn, evig vitende at et osean av rytmer og toner forbinder oss.

Vår lange landlov er dog snart over, og Vår Frue Havet kaller igjen. Myk gitar høres på vinden, lette slag på high-hat bor i måkeskrikene og pianotoner forkledd som bølgeskvulp hvisker "Sett seil! Sett seil!".

Hvem av oss kan motstå når MS Landmark søker nye matriser og troser den 24. juli? Hvem av oss kan med hård stemme rope "Nei!" når Toto, The Doobiebrothers, Hall & Oates og Christopher Cross ber oss tjene alt som er mykt, glatt og rettskaffent i verden? Hvem av oss ser ikke daglig lengtende inn i skapet på den loslitte kapteinsluen som der ligger mens vi drømmer om den dagen da vi igjen kan la den hvile, lett på snei, på vår isse mens vi stolte løfter nevene mot vinden og lover å aldri slutte å tro?

Nei, venner, tiden er inne! Yachtorck og pingpong er tilbake! Ta del i vårt vakreste, edleste kapittel og la oss, som våpenbrødre og søstre, kringsatt av fiender med grove toner og harde rytmer, minne resten av verden på en tid da alt var glatt, mykt og vakkert.

Til toppen