Søk
Arrangement
Ira Ira presenterer: Perfect Sounds Forever   Landmark  Klubb


Perfect Sounds Forever lanseringsfest m/Handsome Furs (CA) ++
Billetter: 80,-

PERFECT SOUNDS FOREVER LANSERINGSFEST!
i samarbeid med ira ira
Live: HANDSOME FURS (CA/Sub Pop)
+The Chaka Puffs DJs
+Perfect Sounds Forever DJs
+Polkagriser og feststemning

Perfect Sounds Forever:
Perfect Sounds Forever er Line Ira (Ira Ira, Indiegranskauen), Magnus Hoem Iversen (Kaffemisjonen, Fjellparkfestivalen) og Edda Magnusdottir (Shadow Agency). Sammen skal de lage 2011s fineste konsertserie på Bergen Kjøtt, den 12. – 15. Oktober.

Vi kommer også til å annonsere noen av artistene som kommer på besøk til Bergen i Oktober denne kvelden! You do not want to miss this!

Handsome Furs:
Kanada har lenge vært betraktet som verdens indiesentrum og noen av de senere års mest spennende band har kommet fra Montreal. Tospannet Handsome Furs, bestående av Alexei Perry og Dan Boeckner er så indie som de kommer og er selvsagt derfra. Dessuten har de adelsmerket SUB POP stemplet i pannen.
Dan Boeckner er nok mer kjent for sin virksomhet i WOLF PARADE, som er en annen suksessoppskrift fra Montreal. Duoen utmerker seg med sin minimalistiske men støyende indierock som stort sett består av Boeckners særegne vokal, gitar og elektroniske beats produsert av Perry. Lyden er preget av gjentakelse som bevisst virkemiddel, og er mørk, forførende og melankolsk på én side, og full av ungdommelig energi og beint-frem-partystemning på den andre siden.

Debutalbumet Plague Park har blitt beskrevet som en samling av vevre og vemodige poplåter som tar litt tid å komme inn i mens deres andre album Face Control som kommer ut i mars i år er en mer umiddelbar affære av fengende up beat låter hvor Perrys harde, elektroniske beats er mer fremtredende. Mens det var reiser i Skandinavia som inspirerte deres første album er det tydelig at deres turnevirksomhet i Russland og Øst-Europa har satt sine spor på oppfølgeren.

Handsome Furs har et nytt album på trappen, med navnet Sound Kapital, og slapp nettopp singelen “What about us” Sjekk den ut her: http://pitchfork.com/news/42171-handsome-furs-announce-new-album/ – Vi kan altså vente oss eldre godbiter så vel som nytt, herlig materiale på Landmark 21. Mai! Live kommer låtene virkelig til sin rett og duoen har en tilstedeværelse på scenen som er få forunt.

ira ira er enkvinnesprosjektet til Line Ira, tidligere kjent fra indieklubbkonseptet indiegranskauen.

Siden høsten 2008 har ira ira etablert seg som en av de viktigste arrangørene av indiekonserter i Bergen. I februar 2010 mottok Line Ira selveste hedersprisen under Bergenprisen 2009, for sin uvurderlige innsats for Bergens konsertliv. Hun har siden starten fått band og artister til byen som uten initiativ fra aktører som ira ira ikke ville vært mulig å oppleve i Bergen. Noen av bandene og artistene som har spilt under ira ira-fanen de siste to årene inkluderer: Owen Pallett, Health, The Dodos, The Antlers, Shugo Tokumaru, Times New Viking, High Places, A Sunny Day in Glas- gow, Basia Bulat, The Ruby Suns mfl.


Til toppen