Søk
Arrangement
After School Special   Landmark  Klubb


Fredag 27 mai fokuserer After School Special på performance og videokunst.
Billetter: 50,-

Performancegruppen That Purple Stuff er både aktuelle som videokunstnere samt rene performancer laget for en scene. De har i den siste tiden vært veldig aktive med opptredner på blandt annet Dortmund Bodega (Oslo), Kunstakademiet (Oslo), Mir (Oslo), Skogssus (Kristiansand), Strange Age Art Festival (Oslo), One Night Only (Oslo), Galleri Knekt (Oslo) m.m. That Purple Stuff har vokst ut av kunstakademiet i Oslo, hvor to av medlemmene er nyeksaminerte masterstudenter, resten av medlemmene er utenfor kunstscenen. That Purple Stuff is the shit. The shit meaning not shitty at all.
That Purple Stuff på Youtube

Vebjørn Guttormsgaard Møllberg viser filmen Anti-Reproductive Material (6 min) som fungerte som Møllbergs avgangsarbeid på kunstakademiet i Tromsø. Filmen er en 6 minutter lang homoerotisk skatefilm. “Skatemiljøet, som jeg kjenner godt, har det til felles med en del andre urbane miljøer, som jackass og disse, at de er veldig macho. Jeg ønsker å bringe den i dette miljøet tabubelagte homoerotikken inn”, sier Vebjørn Guttormsgaard Møllberg til avisa iTromsø. I tillegg til å lage videokunst er G. Møllberg aktuell som redaktør bak fanzinen “Kuk og Parfyme” (som forøvrig har slippfest på HKS tidligere denne kvelden) samt vokalist i hardcorebandet Haust.

Clara Morell er 1-års elev ved Kunstakademiet i Bergen. Hun arbeider i feltet mellom virkelighetens drømmer og drømmers virkelighet. Videoen Lokal Skater handler om minner og håpet om å en dag bli den du drømmer om å være. Kanske det inte finns mål och mening i vår färd – men vägen är ändå mödan värd.

Både før og etter showet vil DJ ANDY HOTPANTS spille plater, i baren serveres det gode drinker.

Til toppen