Søk
Arrangement
Ira Ira presenterer: Lucky Dragons (us) Landmark  Klubb


ira ira presenterer:
LUCKY DRAGONS (US) + DJs: The Chaka Puffs


Billetter: 80,-50

LUCKY DRAGONS:
Lucky Dragons(US) er en duo fra Los Angeles som bl.a. blitt sammenlignet med Animal Collective, men vi føler ikke helt at den sammenligningen er helt på sin plass. Fra hvit støy som hører hjemme på de mest narko-infiserte bordellene i Sierra Leone til utsøkte elektriske komposisjoner av teknisk brillians. Saken er vel som følger; Lucky Dragons kan nødig settes i bås.
Lucky Dragons baserer seg på et multimedialt presentasjon, hvor publikums deltagelse er like viktig som bandet. Med en blanding av gamle laptoper, videovisning, instrumenter til publikum, og ørlitegranne galskap, er det vanskelig å forestille seg hva som kommer til å møte deg på teppet på Landmark.

--

ira ira er enkvinnesprosjektet til Line Ira, tidligere kjent fra indieklubbkonseptet indiegranskauen.

Siden høsten 2008 har ira ira etablert seg som en av de viktigste arrangørene av indiekonserter i Bergen. I februar 2010 mottok Line Ira selveste hedersprisen under Bergenprisen 2009, for sin uvurderlige innsats for Bergens konsertliv. Hun har siden starten fått band og artister til byen som uten initiativ fra aktører som ira ira ikke ville vært mulig å oppleve i Bergen. Noen av bandene og artistene som har spilt under ira ira-fanen de siste to årene inkluderer: Owen Pallett, Health, The Dodos, The Antlers, Shugo Tokumaru, Times New Viking, High Places, A Sunny Day in Glas- gow, Basia Bulat, The Ruby Suns mfl.

Til toppen