Søk
Arrangement
After School Special   Landmark  Klubb


Mikael D. Brkic og Ingrid Furre står på plakaten, som begge vil vise oss performative verk. Etter showet vil Dana Machajová (Tsjekkia) og Catalina Aguilera (Bergen) spille plater.

Billetter: 50,-

After School Special er ny serie events som vil presentere hva som beveger seg i og rundt den yngste delen av kunstscenen i Norge, og også internasjonalt. Det satses på et bredt kunstnerisk uttrykk.

Ingrid Furre (f. 1983) Ingrid Furre er fra Stavanger men bosatt i Stockholm og har utdanningen sin fra Konstfack i Stockholm og Kunsthøyskolen i Bergen. Hennes verk tar form i koreograferte forestillinger, opplesninger, undersökende performance, skulpturale situasjoner og tekster. I Bergen vil hun vise en koreografert forestilling i en serie av arbeider som tar utganspunkt i bolig. Hovedrollen i stykket spilles av Ami Kohara som er Japansk men bosatt i Sverige. Kohara mestrer ikke svensk men har memorisert replikkene og fremfører dem med presisjon.

Mikael D. Brkic (f. 1987) Mikael D. Brkic fra Oslo, har studert på Städelschule i Frankfurt og Akademiet i Oslo. Hans praksis beveger seg med letthet mellom ulike medier, og performancene hans er ofte preget av improvisasjon og spontanitet. I Bergen vil han presentere et tekstbasert verk med projeksjoner som balanserer mellom spøk og alvor, underholdning og klein diktlesning.

Etter showet vil Dana Machajová (Tsjekkia) og Catalina Aguilera (Bergen) spille plater. Machajová, en del av Urxin Sisters basert i Praha, har et studieopphold på Kunstakademiet i Bergen og vil sammen med Aguilera kjent fra The Chaka Puffs lage fest bak DJ pulten.

Marthe Elise, student ved KHiB presenterer: After School Special. En serie events som på en eller annen måte vil presentere hva som beveger seg i og rundt kunstskolene i Norge og gjerne ut i Europa. Stikkord er performance, konsert, tradisjonell kunstutstilling i utradisjonell setting, video, slideshow, talkshow, peepshow! Marthe Elise presenterer et visningsrom for etter-skole-tid, som seg hør og bør alltid skal avsluttes med DJ og en fest!

Til toppen