Søk
Arrangement
Landmark 10 år!   Landmark  Klubb


Landmark er 10 år og feirer dette med en bursdagskveld i samarbeid med improaktørene Sessions og det Oslobaserte Lot Lot.
Billetter: 100,-

Program:

22:00 Sessions presenterer The Sweetest Thrill m/ Kurt
Sessions er et improkonsept på Landmark som har gjestet flere spennende, lokale musikere tidligere. For tiårsmarkeringen initieres det et samarbeid med multikunstneren Kurt Johannesen. Det er vanskelig å forutse hva som kommer til å skje. Med Johannessen som "frontfigur" kan alt skje. Den 51 år gamle kunstneren har sitt virke i mange felt. Det som går igjen er at han er vanskelig å kategorisere.

23:00 Wasserfall
Fra Oslo finner vi en artist som, gjennom stilsikkerhet og presisjon, har skapt seg et spennende navn. Anders Wasserfall befinner seg mellom flere forskjellige verdener, post-rock, ambient og tekno/house er sjangre som er kokt sammen til noe fint og vakkert. Vi gleder oss til en live-konsert med et av de nye, norske elektronika-navnene fra Oslo.

00:00 Snasen
Robin Rengård er en annerledes hip-hop-artist, om han kan kalles dette overhodet. Med sin bakgrunn fra Amulet har han en scenetilstedeværelse man ikke finner maken til i sin sjanger. Lekenhet og gleden over å oppdage nye lyder, nye grooves gir det hele en energi som smitter over på publikum.

01:00 Final
DJ Final, som han også kalles, er en av Norges største unge DJ-s. I mange forstand. Både som klubb-DJ og som talent innen "turntablism". Hans deltakelse i de prestisjefylte DMC-turneringene har ført til at mange hevet øyenbryn over talentet, lenge før han hadde rukket å bli myndig. Nå er han også en av Norges spennende produsenter og remiksere, og har samarbeidet med blant andre Jaga Jazzist, Mathias Eick, men også internasjonale navn som Proxy og WhoMadeWho.

Til toppen