Søk
Arrangement
Playdate: CRAB IS CRAP M/STÅLE STORLØKKEN   Landmark  Klubb


WOH! Det blir en heidundranes aften torsdag 27.februar når Bergens favorittrommiser gjester Playdate med selveste Ståle Storløkken!
Billetter: 80,- / 50,-

CRAB IS CRAP M/STÅLE STORLØKKEN
Øyvind Hegg-Lunde
Øyvind Skarbø
Ståle Storløkken

"Crab is Crap var opprinnelig tufta på idéen om at det kanskje kunne lagast fin musikk med kun to trommesett. Resultatet blei veldig varierande; stygt, sangbart, dronete, eksperimentelt, dansbart, i det heile tatt; det meste den musikalske uttrykkspaletten har å by på.

Bandet består av Øyvind mørk og Øyvind lys, folkeregistrerte som Øyvind Skarbø og Øyvind Hegg-Lunde, lettast adskilt gjennom fargen på hårmanken. Begge er kjende frå ein rekke konstellasjonar innanfor det improviserte landskapet, med utgangspunkt i at alt kan skje, og der normer og reglar vert høfleg og respektfullt oppheva.

For anledninga har dei med seg gjest som er med og utvider duoen til trio-format. Tidlegare har Håkon Kornstad og Kjetil Møster vore med på ein rekke konsertar. Denne gongen er altså Ståle Storløkken med i den improvisatoriske verdnen til Crab is Crap. Trioen spelt debutkonserten sin ved Nattajazz i 2013, og gjekk samtidig i studio og spelte inn sin fyrste fullengdar som kjem ut på våren"

Vel møtt!

Til toppen